У Львові мертвий водій дві години пролежав під автомобілем

Під час ремонту авто трагічно загинув чоловік

Ілюстрація: "Авто 24"

У Винниках під час ремонту машини трагічно загинув чоловік. Редакції «Винниківського Вісника» про неї розповіла свідок трагедії.

«Я пройшла повз свого сусіда, який ремонтував машину, перебуваючи під автомобілем, — мовить пані Ірина. — Я привіталася й пішла у своїх справах. Тоді чоловік мені не відповів. Та я не звернула на це увагу. Подумала, що він у своїх клопотах навіть не почув мене. Але через певний час я поверталася додому й знову звернулася до нього. Мовляв, чи не замерз він там? Але чоловік знову промовчав. Тоді я відчула, що коїться щось погане й торкнулася руками його ніг. Він мовчав й лежав непорушно. Тоді я зрозуміла, що мій сусід уже мертвий. Я здійняла галас. Покликала на допомогу свого чоловіка. Ми викликали медиків й правоохоронців.

На жаль, йому вже нічим ніхто не зміг допомогти. Зі слів медиків, які прибули на виклик, чоловік пролежав мертвим під своєю машиною не менше двох годин. І всі, хто проходив поруч, гадали, що він там щось ремонтує. Ніхто й гадки не мав про щось лихе.

З’ясувалося, що автомобіль покотився й упав із домкрата, який його піднімав. Своєю вагою машина й задавила водія, який здійснював ремонт».

Довідково. Винники — місто у складі Львівської міської територіальної громади. Підпорядковується Львівській міській раді, як частина Личаківського району міста Львова.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також