У Львові мешканці просять владу вирішити проблему з аварійною стіною біля будинку (фото, відео)

Фото: Varta1

24 серпня у місті Львові, по вулиці Околична, зібрались мешканці будинку та представники Франківської районної адміністрації. Вже декілька років мешканці намагаються «достукатися» до місцевої влади, щоб відремонтувати аварійно-небезпечна стіну.

Фото: "Varta 1"

Про це інформують кореспонденти «Varta 1».

Фото: "Varta 1"

Зазначається, що вона від часу експлуатації суттєво похилилась від навантаження ґрунту і з кожним роком ситуація все стає гірша.

Фото: "Varta 1"

Слід зауважити, що і без того по вузенькій вулиці доволі складно проїхати через припарковані автомобілі мешканців, проте місцева влада не знайшла кращого рішення, як встановити на проїжджій частині бетонні блоки, мовляв, блок вбереже від падіння, а навіть якщо впаде — то жертв не буде.

Проте жителі не підтримують таке рішення представників Франківської адміністрації, вони вимагають відремонтувати аварійну небезпечну стіну.

Фото: "Varta 1"

Чиновники, які прибули на зустріч з мешканцями, повідомили, що, на жаль, це неможливо зробити, оскільки коштів немає і невідомо кому стіна належить (та чи належить взагалі комусь). Натомість, вони вирішили перекрити прибудинкову територію на невизначений термін.

Як прокоментували мешканці кореспондентам «Varta 1», таке рішення їх не влаштовує — це спричинить ряд незручностей.

Наприклад, що комунальні та екстрені служби не зможуть добратися до потрібного їм будинку. Також важливим фактором є те, що блоки заберуть частину проїжджої частини, від чого автомобілі будуть змушені паркуватися та їздити по частково і без того знищеному тротуару.

На чиїй стороні правда та як має бути вирішена ситуація — наразі невідомо. Мешканці дали зрозуміти чиновникам, що просто так вони не відступлять та будуть добиватися ремонту аварійної стіни.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також