У Львові молоді жінка та чоловік отруїлися чадним газом

Потерпілих госпіталізували

У п'ятницю ввечері, 24 травня, у Галицьому районі Львова двоє людей отрїлися чадним газом. Потерпілих госпіталізували до медзекладу. Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, пише Львівська міська рада 27 травня.

Так, у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Ужгородській, 4 (Галицький район) отруїлися чадним газом 20-річна жінка та 24-річний чоловік, яких медики доправили в обласну клінічну лікарню. Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, 21 квітня у Львові сталися отруїлися чадним газом п'ятеро людей

Фахівці вкотре наголошують, що основною вимогою для уникнення біди є притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади опалення – через вікно, двері та вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Там, де встановлені прилади з димовідводом продуктів згоряння в комин – тобто газові котли чи колонки, цей комин також має бути чистим. У жодному разі в таких приміщеннях не може бути електричних вентиляторів. Якщо одне з цих правил недотримане, то у приміщенні утворюється чадний газ.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також