У Львові можна буде безкоштовно обстежитися у мамолога: як записатися

Акція «Разом проти раку» триватиме до 21 жовтня

До Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози можна буде безкоштовно обстежитися та проконсультуватися у мамолога у Лікарні Святого Пантелеймона. Про це повідомила пресслужба Першого медоб’єднання Львова.
Реєстрація триватиме до 21 жовтня. Аби взяти участь у ній, не потрібне електронне скерування. Достатньо лише зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAY1Rvyr7ysh2mcMiWaHXsptUuvDQJo17FPUNsqIYaJ8AvVQ/viewform?usp=sf_link
Рак молочної залози — це найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок у світі. Але зрідка хворіють на цю недугу також і чоловіки.
В Україні у більшості випадків пацієнти надто пізно звертаються за допомогою, тому ефективність лікування раку молочної залози – знижується. Але при своєчасному виявленні захворювання, на ранніх етапах, 95% пацієнтів одужує.
У межах акції «Разом проти раку» спеціалісти Блоку патологій молочної залози Центру хірургії та онкохірургії Лікарні Святого Пантелеймона оглянуть пацієнтів та залежно від їхнього віку проведуть УЗД-діагностику або мамографію. А за потреби – виконають також і обстеження методом КТ або МРТ.
Кожному пацієнту, який зареєструється, адміністратори зателефонують упродовж 22-23 жовтня та призначать дату і час огляду.
Обстеження та консультації відбуватимуться у Лікарні Святого Пантелеймона (м. Львів, вул. Івана Миколайчука, 9).



varta1.com.ua: Новини

Коментарі