У Львові мрія діток порозкошувати у депутатських кріслах втілиться в реальність

velykyiden-f946d7f8b23484f78a8d5b0370736e17
velykyiden-f946d7f8b23484f78a8d5b0370736e17

Вже 20 листопада у Львові відбудеться «Великий день маленьких громадян». У цей день діти зможуть відчути себе міським головою, його заступником, або начальником одного з управлінь Львівської міської ради. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, попередньо зсилаючись на дані управління «Служба у справах дітей» ЛМР.

Для того, аби втілити в життя мрію, діткам необхідно написати мотиваційний лист на тему «Майбутнє Львова 2025: моя дитяча мрія» і надіслати його на електронну адресу Дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді: lvivchildrenscouncil@gmail.com. Також просять вказати більш детальну інформацію про себе, щоб з переможцями мали змогу зв’язатися організатори заходу.

Кращі листи відберуть члени Дитячої дорадчої ради до 11 листопада. А вже 13 листопада, на «Facebook»-сторінці Дитячої дорадчої ради (

), вітатимуть переможців конкурсу.

«Впродовж усього дня, на дітей чекає цікава діяльність: зустріч із міським головою, обговорення важливих питань щодо життя міста, виїзди з посадовими особами в цікаві місця Львова, а також — круглі столи, робочі зустрічі з послами, бізнес-партнерами, мешканцями. Увечері на всіх охочих чекає цікавий захід «Історія успіху» незвичайного формату, на якому діти поділяться із дорослими своїми досягненнями», — додають організатори.

Організаторами заходу виступають вищезазначена Дитяча дорадча рада при Львівській міській раді, також КУ «Інститут міста», КУ «Молодвіж.Центр.Львів», управління «Служба у справах дітей» та інші підрозділи Львівської міської ради.

Вхід на захід безкоштовний.

Нагадаємо, подія приурочена 30-тій річниці  Конвенції ООН про права дитини.

varta1.com.ua: Новини