У Львові на день Незалежності пройде Марш нескорених на підтримку українських воїнів (відео)

d131f0181c9bc3fba238a5504ed8c9b0
d131f0181c9bc3fba238a5504ed8c9b0

На 24 серпня у Львові на честь Дня Незалежності України проведуть Марш нескорених, щоб вшанувати пам’ять загиблих Героїв та морально підтримати українських воїнів — тих, хто воює, і тих, хто поранений. Марш пройде від Личаківського кладовища (через Військовий госпіталь на вул. Личаківській) до Гарнізонного храму. Збір учасників — з 09:00 год, повідомили у пресслужбі міської ради.

Така подія відбудеться уже вдруге: торік охочі також могли взяти участь у марші. Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.


«Хочу запросити всіх на Марш нескорених, який відбудеться на День Незалежності України. Стартує колона від центрального входу Личаківського кладовища, далі рухаємося до Госпіталю, де подякуємо хлопцям, і тоді йдемо до пам’ятника Т. Шевченкові — там буде мініакція. І тоді йдемо до Гарнізонного храму, де помолимося за військових, які нас захищають. Біля храму буде два прапори, довжиною 6 та шириною 3 метри, тому всі охочі зможуть залишити на прапорі свій підпис. Всіх просимо бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції», — зазначив Артур Кирєєв.


Так, о 09:00 год. учасники зустрічаються на Личаківському кладовищі. Там вшанують загиблих Героїв за волю й незалежність України. Опісля вирушать до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26, а відтак, підуть до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11 — там помоляться за усіх захисників України.


https://youtu.be/0la8MzFQo6c

varta1.com.ua: Новини