У Львові на вихідних буде змінено рух електротранспорту

tramvaj-trolejbus-gromadskyj-transport-lviv
tramvaj-trolejbus-gromadskyj-transport-lviv

На вихідних, 5−6 жовтня, відбудуться зміни у русі електротранспорту. Прро це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, 5 жовтня, у зв’язку із проведенням реконструкції та монтажем контактної мережі пл. Петрушевича–вул. Шота Руставелі, тролейбуси № 24 та № 31 не курсуватимуть. У неділю рух тролейбусів відбуватиметься відповідно до розкладу.

Також у неділю, 6 жовтня, у зв’язку із проведенням загальноміської молитовної ходи Вервиці в центральній частині міста рух електротранспорту може мати ситуативні зміни.

Молитовна хода пройде центральними вулицями Львова і завершиться на площі святого Юра перед пам’ятником Митрополиту Андрею Шептицькому.

Зокрема, передбачено п’ять зупинок молитовної ходи. Перша зупинка — Церква Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Руська, 7). Друга — Львівська Архікатедра Успіння Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна, 1). Третя — гарнізонний храм св. апп. Петра і Павла (зупинка на пр. Свободи біля храму). Четверта — пам’ятник Св. Юрію Змієборцю (пл. ген. Григоренка). П’ята зупинка — біля клінічної лікарні Львівської залізниці (вул. Листопадового Чину), і тоді завершення — на площі святого Юра.

За маршрутом ходи передбачене ситуативне перекриття руху транспорту.

varta1.com.ua: Новини