У Львові не планують відновлювати роботу дитячих садочків

Наразі у місті не планують відкривати комунальні дитячі садочки

Фото ілюстративне. Джерело: Вежа

Станом на сьогодні, у Львові не планують відкривати комунальні дитячі садочки. Школи працюють в онлайн-форматі, повідомили у Львівській міській раді.

Як зазначається у повідомленні, 85 % львівських учнів зареєстровані на онлайн-навчанні. Ще долучилось 2 тисячі дітей, які приїхали з інших регіонів України.

«Щодо роботи дошкільних закладів, то була дискусія щодо відкриття чергових садків у різних районах міста. Але з цим є проблема. У садочках навчаються маленькі діти і якщо в обідню пору, коли вони сплять, буде тривога, то дуже складно їх буде зібрати і завести в безпечне місце. Тому, наразі, ми не відкриваємо садочки. Варто взяти до уваги, що велика кількість садків зараз використовується для поселення вимушено переміщених людей», — розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 14 березня навчальний процес у школах Львівської міської територіальної громади відновили в онлайн-форматі. Окрім львів’ян дистанційне навчання організовується для внутрішньо переміщених дітей, які проживають у закладах освіти, та для внутрішньо переміщених дітей, які проживають у місті Львові, за межами закладів освіти.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також