У Львові немає бажаючих на посаду керівника управління транспорту Львівської міської ради

bardak
bardak

Термін подання документів завершується 26-го жовтня, про це повідомляє Tvoemisto.tv.


27-го вересня оголосили конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту ЛМР. Як повідомила у коментарі для Tvoemisto.tv Оксана Блавацька, заступниця начальника управління персоналом, поки що на посаду не претендує ніхто. 


Вона пояснила, що кваліфікаційні вимоги до посади визначені законодавчо. Зокрема, у наказі від 29 грудня 2009 року «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» йдеться, що керівник управління повинен мати:


1) повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

2) стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років;

3) післядипломну освіту у галузі знань «Державне управління».


«Під час оголошення конкурсу ми керуємося цими вимогами, – каже Оксана Блавацька. – Однак документи приймаємо від усіх охочих і в будь-якому випадку. Якщо чогось немає – питання виноситься на розгляд конкурсної комісії. Комісія приймає рішення, чи допустити цього претендента, а потім рекомендує або не рекомендує міському голові кандидата на конкретну посаду. Остаточне рішення – за мером».


Читайте також: Забрати у водія готівку. Дем'ян Данилюк про африканський транспорт Львова


До складу конкурсної комісії входять заступники міського голови, керуючий справами виконкому, директор ЛКП «Інститут міста», представник юридичного департаменту.


За словами Оксани Блавацької, у міськраді були прецеденти, коли кандидат отримував посаду, не відповідаючи усім прописаним вимогам. Якщо ж до 27-го жовтня ніхто не подасть свою кандидатуру, конкурс мають право оголосити знову. 


Нагадаємо, від березня обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, в якому раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. Свою кандидатуру на посаду керівника планував подавати урбан-активіст Дем’ян Данилюк, який розповів раніше в інтерв’ю для Tvoemisto.tv про проблеми транспорту, котрі треба вирішувати в першу чергу.

varta1.com.ua: Новини