У Львові оперативно затримали крадія

Screenshot_2
Screenshot_2

Поліція Львівщини застерігає — будьте пильними та бережіть своє майно. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

26 грудня, близько 18.30 год., на вулиці Городоцькій, під час посадки в маршрутний автобус, у 28-річного львів’янина з кишені куртки викрали мобільний телефон. Оперативники сектору карного розшуку Галицького відділу поліції затримали правопорушника відразу після скоєння злочину.

Особу зловмисника встановлено — ним виявився 43-річний мешканець Львова, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних злочинів. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до п’яти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, суд обрав для нього міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.



Поліція Львівщини застерігає — будьте пильними та бережіть своє майно:
— не носіть цінні речі, документи і ключі в зовнішніх кишенях одягу, сумок та рюкзаків — краще використовуйте внутрішні кишені, поясні сумочки;
— слідкуйте щоб гаманець не виділявся на одязі й не привертав увагу;
— стежте за тим, щоб ваша сумка була закрита та тримайте її у полі зору;
— звертайте особливу увагу на людей, які намагаються підійти до вас впритул, встають позаду або збоку;
— не варто завжди носити з собою великі суми грошей – беріть стільки, скільки плануєте витратити;
— не перелічуйте гроші в гаманці на очах у людей;

Якщо ж ви таки стали жертвою «кишенькового» злодія, негайно повідомляйте про це на оперативну лінію «102».

varta1.com.ua: Новини