У Львові орендар квартири перетворив помешкання на склад наркотиків

Правоохоронці затримали мешканців Рівненщини

Фото: НПУ

У Львові поліцейські затримали мешканця Рівненщини за підозрою у розповсюдженні психотропів.

Як повідомляє Нацполіція Рівненської області, 23-річного мешканця одного з сіл у Рівненській області, який тимчасово проживав у Львові в орендованій квартирі та реалізовував психотропні речовини «PVP» та «амфетамін» шляхом розкладання «закладок», викрили оперативники. 30 травня зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України у Львові. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Встановлено, що того дня він розклав «закладки» з речовиною ззовні схожою на «PVP», які поліцейські виявили та вилучили.

Також, під час санкціонованого обшуку в помешканні, в якому проживав зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили більше 40 готових «закладок» з кристалічною порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб «PVP», більше 40 готових «закладок» з речовиною ззовні схожою на «амфетамін», електронні ваги, зіп-пакети та клейку стрічку різних кольорів, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість виявлених психотропів за цінами «чорного ринку» становить близько 50 тисяч гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також