У Львові патрульні врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством (відео)

ногол
ногол

Вчора, близько 18 години, патрульні 4 батальйону Юрій Цебенко та Роман Страмик отримали виклик про спробу самогубства на вулиці Володимира Великого. Чоловік завдав собі ножові поранення у шию та порізав руку.

«Зі слів дружини, її 54-річний чоловік впав у депресію, лікувався і раптом трапився зрив. На місце події вже викликали швидку. Коли патрульні забігли до квартири, то побачили чоловіка, який затискав шию потерпілому, бо з неї сильно текла кров. Інспектори швидко оглянули чоловіка на наявність поранень»,розповіли у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

Молодший лейтенант Юрій Цебенко замінив знайомого пораненого і затиснув рану на шиї спочатку рушником, а потім бинтом.

Поліцейський підбадьорював чоловіка: «Михайло, це нервовий стрес, все буде добре, зараз медики вам допоможуть».

Коли приїхала швидка, патрульні допомогли занести потерпілого до карети. Оскільки родичі сказали, що чоловік поводився агресивно, то молодший лейтенант Роман Страмик поїхав разом з ними. Він спочатку затискав рану, а тоді його замінили медики і він притримував пораненого.

На підмогу приїхав ще один екіпаж у складі лейтенантів Олега Лук’янчука та Наталії Сердюк, які допомогли знести чоловіка, а тоді супроводити карету швидкої до медичного закладу, адже чоловік втратив багато крові.

Чоловіка шпиталізували до реанімації. Патрульні заспокоїли його дружину і продовжили патрулювання.

https://www.facebook.com/lvivpolice/videos/284675455928977/

varta1.com.ua: Новини