У Львові переселенка побила і вигнала з дому неповнолітнього сина

Хлопця шпиталізували

Ілюстрація: Сьогодні

У Львові патрульні врятували підлітка із сім’ї, де до нього вчиняли домашнє насильство.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівщини, 27 липня, пізно ввечері, на лінію «102» зателефонував мешканець багатоквартирного будинку на вулиці Калнишевського та повідомив, що сусіди вигнали неповнолітнього сина з дому і він зараз у них.

17-річний юнак розповів поліцейським, що він з мамою і її співмешканцем приїхали з Донеччини. Останні після вживання алкоголю, почали нецензурно висловлюватися, кричати та вдарили його у грудну клітку.

Хлопець надав відеозаписи, які підтверджують його слова. Патрульні повідомили відповідальні служби. Після цього вони зайшли до помешкання хлопця, де їх зустрів 41-річний чоловік і за мить зайшла 44-річна матір хлопця.

Вони підтвердили, що вживали слабоалкогольні напої і, начебто, жінка вдарила сина рушником. Хоча відео надане хлопцем, суперечить її словам.

Чоловік та жінка продовжили поводити себе агресивно і сваритися на сина. На них склали два термінових заборонних приписи та два протоколи за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Патрульні розуміли, що в цій ситуації залишати дитину з цими людьми небезпечно, тому, зі згоди хлопця, його повезли у притулок. Вже там юнак почав скаржитися на біль в грудях. На місце події викликали швидку, яка шпиталізувала його.

Як повідомлялося, на Львівщині син жорстоко побив батька.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також