У Львові перевірили повідомлення про замінування навчального закладу (ВІДЕО, ФОТО)

Сьогодні у Львові надійшло повідомлення про замінування Технологічного коледжу. Усі відповідні служби перевіряли інформацію про наявність вибухівки у закладі.

Сьогодні, 17 січня, у Львові надійшло повідомлення про замінування Технологічного фахового коледжу, за адресою проспект Святого Івана Павла ІІ, 15. Про це повідомляла «Варта1».

Як повідомив кореспондент «Варта1» з місця події, перевіряли повідомлення всі відповідні служби.  Учнів та працівників під час проведення перевірки евакуювали.

«За результатами перевірки жодних вибухонебезпечних речовин на території навчального закладу не виявлено», — повідомив кореспондент.

На місці події працювали всі служби — вибухотехнічна лабораторія, швидка медична допомога, поліція, кінологи, «Львівгаз», «Львівводоканал».

Як уточнили у пресслужбі поліції Львівської області, всього було евакуйовано 500 студентів та 120 викладачів.

За фактом слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від двох до шести років.

Обставини з’ясовують працівники поліції. 

Правоохоронці вживають заходів для встановлення особи людини, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також