У Львові п'яний водій скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

16-річний хлопець загинув

Вчора, 17 вересня, близько 23.30, на вулиці Промисловій у Львові сталася ДТП. Про це інформує Поліція Львівської області.

Водій автомобіля Audi A5, 35-річний львів’янин, здійснив наїзд на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних жителів Львова. Один з них від отриманих внаслідок ДТП травм загинув на місці події, а інший отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Водій автомобіля керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.



Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

О
Оксана

Та воно здається не тільки п'яне,а ще обдовбане було,втікало від скоєного,врізалось в будинок,а потім з своєю пасією вилизувалось...нормальна людина б так не чинила

КЗ
Карась золотистий

За п'яну їзду треба садити на5років мінімум

Читайте також