У Львові під час комендантської години місцева мешканка вдарила ножем чоловіка призовного віку

Постраждалий у реанімації

Фото ілюстративне

12 квітня у помешканні 33-річного львів’янина, на вулиці Величківського, зібралась компанія у складі чотирьох осіб — господаря, його співмешканки — мешканки Львова віком 27 років, та двох чоловіків — знайомих власника квартири, повідомляє Нацполіція Львівської області.

Присутні розпивали алкоголь і, близько 23:30 год, коли господар та один з його товаришів відпочивали у кімнаті, на кухні між співмешканкою господаря та другим гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала своєму опоненту удару кухонним ножем у шию. У подальшому медики діагностували у потерпілого, 32-річного львів’янина, зокрема «проникаюче ножове поранення» — зараз він перебуває у реанімації.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також