У Львові підлітки врятували чоловіка від самогубства

Підлітки звернулися до патрульних коли побачили чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова. 


Вчора увечері до патрульних на Сихові звернулися підлітки і сказали, що невідмоий чоловік намагався стрибнути під трамвай. Інспектори негайно оглянули колії і не виявили згадану особу. Разом з дітьми поліцейські обстежили територію і виявили в подвір’ї багатоповерхівки на прооспекті Черворої Калини 51-річного чоловіка, який сидів на бордюрі. Він сказав, що перебуває у депресії і вже залишив прощальну записку рідним. Чоловік збирався стрибнути під потяг. Патрульні викликаои на місце швидку і продовжили спілкування. Львів’янин сказав, що після розмови з патрульними він знову захотів жити. Інспектори подякували підліткам, які вже не вперше звертаються до патрульних.

“Пригадується, як хлопці викликали нас, бо після негоди впало дерево і перекрило проїзд вулицею. Допоки ми їхали, підлітки регулювали рух, а саме сповіщали водіїв, про перешкоду у русі. Були ще випадки, однак не згадаю чого вони стосувалися. У такі моменти розумієш, що в України є майбутнє і такі підлітки його будуватимуть” – наголосив патрульний 4 батальйону Олександр.

Бережіть своїх рідних та близьких, саілкуйтеся з ними, адже людське життя безцінне! Дякуємо підліткам за свідому позицію, довіру та допомогу.



 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі