У Львові побили волонтерку, яка опікується тваринами (ФОТО)

Знімок-екрана-з-2021-08-16-23-50-53
Знімок-екрана-з-2021-08-16-23-50-53

На львівську волонтерку Галину Вересклію, яка опікується безпритульними тваринами напав її сусід. Про це повідомила голова ГО «Еко-Прогрес” Устина Бойко у »Facebook".





«На відому львівську волонтерку Галину Вересклію, яка по суті виконує функцію міста та годує безпритульних котиків, напав сусід.

Галя в шоковому стані подзвонила до мене та попросила викликати поліцію. Я зателефонувала в поліцію, відповідь була: »Патруль скеровано«. Проте, ніхто так і не приїхав, дзвінків було 5 з мого номеру та 2 від п. Галини. Сьогодні Галина Вересклія подала заяву в Шевченківський райвідділ поліції. Завтра аналогічна заява буде скерована у Львівську обласну прокуратуру. Галину забрала швидка допомога для обстеження, оскільки є сильне головокружіння та нудота», — повідомила Устина Бойко.

За словами жінки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сусід завдавав ударів по потилиці та голові Галині Вересклії. У коментарі "Варта1" Устина Бойко додала, що чоловікові не подобається те, що Галина годує тварин. Він перевернув миски, а згодом накинувся і на жінку з кулаками.

За її словами, чоловік агресивно себе поводить. Люди переживають за життя Галини.

Устина Бойко звертається до керівників Національної поліції України — Ігоря Клименка і поліції Львівщини — Олександра Шляховського з проханням відреагувати на цей інцидент, взяти під особистий контроль справу та притягнути до відповідальності працівників поліції і нападника.

За оновленою інформацією, поліція все ж таки відкрила кримінальне провадження за статтею 125 - «Умисне легке тілесне ушкодження» ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

varta1.com.ua: Новини