У Львові почали посилено охороняти Генконсульство Росії

Телефони дипломатичної установи відімкнено

Фото: dyvys.info

У Львові посилили охорону всіх стратегічних та важливих об’єктів. ЗМІ повідомляють, що до їхнього списку також входить місцеве Генконсульство Росії. Також наразі в установи відключені більшість телефонів.

Як повідомляє «24 канал», представниця Західного ОТО Нацгвардії Аліна Новікова зазначила, що Нацгвардія справді прийшла на посилений варіант несення служби, як і поліція.

Посилення служби стосується як охорони громадського порядку, так і охорони об’єктів. У Львівській ОДА повідомили, що охорону посили у всіх дипломатичних установах області. До цього переліку входить і Генконсульство Росії.

Консульство країни-агресора на вулиці Левицького, у Львові, справді входить до списку об’єктів, які охороняють посилено. Установа нібито не вивозила своїх дипломатів із міста. Мовляв, наразі, вони працюють у звичному режимі.

Під консульством 14 лютого була жива черга людей, які по списку заходили на прийом. Проте за спостереженнями місцевих журналістів, там в охороні було лише три гвардійці — 2 на вході та 1 обходить територію.

Проте додзвонитися до консульства, щоб детальніше дізнатись про графік — неможливо. На сайті установи вказано, що телефонний зв’язок у них повністю відключений «по независящим от Генерального консульства причинам». Однак, конкретно про причини нічого не сказано.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також