У Львові поліцейська, яка перебуває у декретній відпустці, допомогла затримати вбивцю

Патрульна впізнала злочинця

Фото: ППУ

Львівська патрульна, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною, допомогла затримати ймовірного вбивцю.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівщини, учора, 13 березня,  близько 15-ї години, патрульні отримали виклик про вбивство в багатоповерхівці на вулиці Довженка.

Заявниця повідомила, що з її під’їзду вибіг громадянин у крові та кричав, що в його помешканні сталося вбивство. Після цього втік.

Патрульні негайно приїхали на місце події. Інформація підтвердилася. Тож на місце інспектори викликали всі необхідні служби. Цієї миті до екіпажу підійшла патрульна Юлія Каторгіна, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною та живе у тому ж дворі, і повідомила, що знає ймовірного зловмисника в обличчя, адже це, напевно, її сусід. Тож може допомогти його затримати.

Разом з екіпажем вони обстежили прилеглі вулиці і невдовзі затримали 36-річного львів'янина. З'ясувалося, що під час побутового конфлікту він завдав 41-річному знайомому чисельні тілесні ушкодження, внаслідок яких громадянин помер.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: на Сихові серед білого дня вбили львів’янина.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий