У Львові поліцейські затримали дівчину та хлопця, причетних до крадіжки з магазину (ВІДЕО)

Скріншот з відео

У Львові поліцейські затримали осіб, причетних до крадіжки товару з магазину. Відео порушники викладали у соціальних мережах. Про це повідомили у відділу комунікації поліції Львівської області.

«Вчора, 16 березня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому двоє осіб — хлопець та дівчина, вчинили крадіжку товару в одному з магазинів у Львові. Проведеними заходами поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення правопорушення — 20-річного мешканця Києва та мешканки міста Дніпро, віком 19 років. Також встановлено, що крадіжку було вчинено з магазину, розташованого на вулиці Івана Франка», — повідомили у поліції. 

Сьогодні, 17 березня, вказані особи були затримані та доправлені в один з територіальних відділів поліції у Львові — вирішується питання правової кваліфікації події.

Додамо, що користувачі мережі оприлюднили відео крадіжки пива у львівському магазині, яким похвалилася  відома своїми скандальними висловлюваннями блогерка Маша Тішина.  

Додамо, що продаж алкоголю у Львові під час військового стану заборонено. 

)

Згодом ttiisshhiinnaaaaaaaaa оприлюднила у «Telegram» своє звернення та нецензурні висловлювання, щодо публікації її відео. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена