У Львові поліція допомогла дитині з гострим апендицитом (ВІДЕО)

Швидко врятували дитину

Фото ілюстративне

У Львові поліцейські допомогли дитині, як терміново потрібна була допомога лікарів. Правоохоронці допомогли супроводити батьків дитини до медзакладу. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

«Ми супроводили автомобіль із дитиною, якій терміново була необхідна допомога лікарів. Днями у Львівській області біля нас зупинився автомобіль. Схвильований чоловік попрохав допомогти. Він повідомив, що в сина гострий апендицит, тож його терміново треба доставити до лікарні» - повідомили у поліції.

Правоохоронці опублікували відео :

"Патрульні Назар Галун та Олександр Койчак відразу увімкнули проблискові маячки та почали супроводжувати сім‘ю в лікарню.

За лічені хвилини ми вже були на території медичного закладу. Сім‘я щиро подякувала нашим патрульним за оперативність", - додали в поліції.

Апендицит — це неспецифічна патологія червоподібного відростка запального характеру, що викликається рядом несприятливих внутрішніх чинників. Єдиним способом лікування апендициту залишається оперативне втручання. Підготовка до операції, вибір хірургічного методу лікування та анестезії, особливості реабілітаційного періоду залежать від локалізації, поширеності та стадії апендикулярного перитоніту.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена