У Львові поліція затримала чоловіків за збут героїну (ФОТО/ВІДЕО)

Одного зі зловмисників суд уже взяв під варту

ФОТО: ГУ Національної поліції у Львівській області

Правоохоронці затримали двох чоловіків віком за розповсюдження героїну у Львові. Вони продавали наркотики виключно місцевим наркозалежним за готівку. Одного зі зловмисників суд уже взяв під варту із можливістю внесення застави 2 млн грн.

Про це повідомила Національна поліція Львівської області.

За даними поліції, двоє львів’ян займалися збутом героїну на території міста: 36-річний чоловік забезпечував постачання наркотиків на Львівщину, а його 37-річний спільник фасував товар на дози та займався збутом. Одна доза героїну коштувала 4 тис. грн, загалом за місяць продаж наркотиків приносив понад 1 млн грн прибутку.

«Правоохоронці за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД із залученням інспектора-кінолога зі службовою собакою провели санкціоновані обшуки за місцями мешкання фігурантів та в їхніх автомобілях. У результаті виявлено брикети та згортки з героїном загальною вагою більше півкілограма, а також пакунок з канабісом. Крім того, вилучено електронні ваги, мобільні телефони, сім-карти банківські картки та гроші в національній та іноземній валюті», — йдеться в повідомленні.

Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

Нагадаємо, на Львівщині трагічно загинув молодий священнослужитель.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також