У Львові правоохоронці та надзвичайники провели свято для дітей (фото, відео)

photo-2021-06-01-13-28-55
photo-2021-06-01-13-28-55

Вчора, 1 червня, в усьому світі святкували Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди у Львові підготували чимало цікавих конкурсів, виставок та майстер-класів. Про це пише «Варта1».

Захід до Дня захисту дітей розпочався о 10:00 на площі перед університетом імені Івана Франка. На дітей чекало 11 локацій з підрозділами поліції, у кожній з яких малеча та їхні батьки мали змогу ознайомитися з їхньою діяльністю та спробувати себе в ролі поліцейського.

Поліцейські, рятувальники та прикордонники ненадовго стали ведучими, аніматорами, презентерами, дитячими художниками та дизайнерами. Вони проводили конкурси та вікторини, навчали дітей прийомам самооборони, познайомили їх зі службовими собаками та роботом-сапером, малювали, фотографувались, визначили кращого дизайнера та кращого бійця, а також розповіли малечі про свою роботу.

Правоохоронці привітали дітей із святом, провели цікаві конкурси та вікторини, вручили яскраві та корисні призи, а також нагадали, що у будь-якій критичній ситуації кожна дитина може звернутися на оперативну лінію «102» і отримати допомогу.

Дітлахи із захопленням роздивилися різне спорядження, спецзасоби, посиділи у службовому автомобілі, а також і розфарбували його. Малеча разом із дорослими випробовували себе у різних завданнях, конкурсах та експериментах.



varta1.com.ua: Новини