У Львові презентували Федерацію натурального бодибілдингу України (відео)

фото (15)
фото (15)

У Львові відбулася офіційна презентація Федерації натурального бодибілдингу України. Презентували Федерацію — Віцепрезидент Федерації Ростислав Пшемінський, Президент Федерації натурального бодибілдингу України — Давід Біргер. Про це інформує «Варта1».

На онлайн-зв’язку був Віцепрезидент Світової федерації — Боб Белл. Він став професіоналом у Федерації бодибілдерів в Канаді у 2001 році.

«Ми наполегливо працювали над тим, щоб реалізувати цей задум. Сьогодні ми нарешті тут зібралися для того, щоб презентувати Федерацію натурального бодибілдингу України. Місією якої є надання можливості всім атлетам України спробувати власні сили у змаганнях з натурального бодибілдингу», — повідомив Давід Біргер.

Українці підготували звіт про бодибілдинг в Україні, наголосивши у ньому, що Федерації з цього виду спорту в нашій країні не існує. Опісля, Боб Белл, сконтактувався з Давідом та Ростиславом та сприяв у створенні Федерації.

Всесвітня федерація натурального бодибілдингу є першою Федерацією, яка запровадила поліграф-тестування та аналіз сечі у спортсменів. Федерація хоче розвивати бодибілдинг, щоб він став Олімпійським видом спорту.

https://youtu.be/zSlfxnTKY_4

varta1.com.ua: Новини