У Львові продавчиня намагался затримати рецидивіста

41-річному львів’янину, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, загрожує покарання — до шести років позбавлення волі.

Фото ілюстративне

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у пограбуванні магазину. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Працівниця одного з магазинів, розташованого на вулиці Городоцькій у Львові, вказала, що, 17 лютого, о 20:10 год, невідомий чоловік заволодів грошима з каси та втік, незважаючи на спроби продавчині перешкодити йому.

«Оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 41-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та встановили його місце перебування», — повідомили у поліції.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також