У Львові продумують можливість навчання офлайн та онлайн

Переселенців зі шкіл переселяють

У Львові для учнів, які не матимуть змоги долучитись до освітнього процесу фізично, продумують можливість онлайн-навчання. Про це повідомила Львівська міська рада.

«Ми прийняли рішення з 1 вересня відновити навчання у наших школах. Це буде нормальне навчання, про яке ми давно вже забули через коронавірус та війну. Дуже непросто, коли діти навчаються через «ZOOM». Звичайно, велика подяка всім вчителям та тим, хто організовує цей процес», — інформує мер Андрій Садовий.

Він уточнив, що у багатьох навчальних закладах ще живуть українці, які приїхали зі сходу та півдня, однак їм знаходять кращі умови та переселяють.

До 1 вересня всі школи мають мати укриття, яке буде у належному стані, школи, які не мають укриття, знаходять укриття поруч, у тих установах та організаціях, які можуть убезпечити дітей. 

«Якщо хтось, з тих чи інших причин, не може бути на офлайн-навчанні, ми продумаємо, щоб була можливість навчатись онлайн. Детальніше про це ми будемо говорити перед самим навчальним процесом», — додав Андрій Садовий.

Раніше, у МОН розповіли, як планують навчальний рік під час війни та чи підуть діти до школи.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт