У Львові пропонують підвищити ціну на проїзд в електротранспорті

lviv7
lviv7

В електротранспоті Львова потрібно збільшувати вартість проїзду, бо від останнього підвищення тарифу суттєво зросла собівартість перевезення пасажирів. Про це заявив сьогоні, 25 жовтня, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, повідомляє «Leopolis.news».

Андрій Білий зауважив, що 80 % усіх витрат «Львівелектротрансу» становлять виплата заробітної плати, плата за електроенергію та обслуговування робочого складу. За словами чиновника, з квітня 2018 року, коли востаннє переглядали тариф на електротранспорт, собівартість перевезень суттєво зросла та продовжує збільшуватися.

У міській раді пропонують вартість разової поїздки збільшити до 6 грн; вартість разової поїздки на квитокк, придбаний у водія — 7 грн; квиток на 90 хвилин, який дає можливість пересадки, — 8 грн; місячний абонемент — 200 грн.

Андрій Білий також розповів, що недотримання графіку електротранспортом спричинене не технічним станом трамваїв та тролейбусів, а заторами на дорогах.

varta1.com.ua: Новини