У Львові прощатимуться із захисником Юрієм Брухалем

14 червня розпочнеться рух колони від смт Рудне

Юрій Брухаль народився у Рудному. У мирний час працював на приватному підприємстві «Виробничо-монтажна компанія «Енергоальянс». 

Із початком повномасштабної агресії російської федерації добровільно вступив до лав територіальної оборони. Загинув у бою із російськими загарбниками. У Юрія Брухаля залишилися сестра, брат та дві доньки.

Про це повідомляє ЛМР.

Прощання з Героєм розпочнеться завтра, 14 червня, о 9:40 год, у смт Рудне. Маршрут руху колони: вул. Героїв Небесної Сотні–вул. Шевченка–вул. Піскова–вул. Лісна, 38-А (помешкання сім’ї). Прощання тут завершиться об 11:00 год, далі — переїзд до Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Об 11:30 год — початок прощання в Гарнізонному храмі. О 12:00 год розпочнеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище (прибуття орієнтовно о 12:15 год). Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11)–пл. Катедральна–пл. Ринок (міська церемонія прощання)–вул. Руська–вул. Підвальна–вул. Володимира Винниченка–пл. Соборна–вул. Пекарська–вул. Шімзерів–вул. Мечникова–Личаківський цвинтар (поле почесних поховань № 86А). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 13:00 год.

Нагадаємо, що на війні віддав життя за Україну Герой Роман Желізник.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також