У Львові прощатимуться з Героєм Михайлом Русіним

Чин похорону бійця відбудеться 4 червня о 10:00 год

У суботу, 4 червня, Львів прощатиметься з львів’янином Михайлом Русіним, який загинув у бою за Україну з російськими загарбниками на території Запорізької області.

Чин похорону бійця відбудеться у суботу о 10:00 год у Гарнізонному храмі храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ на вул. Театральна, 11.

Від храму на Личаківський цвинтар похоронна процесія рушить о 10:40 год. Вона їхатиме за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11)–площа Катедральна–площа Ринок–вул. Руська–вул. Підвальна–вул. Володимира Винниченка–площа Соборна–вул. Пекарська–вул. Шімзерів–вул. Мечникова–Личаківський цвинтар (поле почесних поховань № 86-А).

Михайлу Русіну було 22 роки. Навчався у Львівській загальноосвітній школі I–III ступенів № 82. Закінчив Львівське вище професійне політехнічне училище. Після завершення навчання проходив військову службу у Харкові.

Із початком повномасштабного вторгнення росії пішов добровольцем на війну. Проходив військову службу у лавах 45-ї окремої артилерійської бригади Ракетних військ та артилерії Сухопутних військ Збройних Сил України. У Героя залишилися батьки та сестра.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також