У Львові протестували проти російської компанії «Gloria Jeans», що платить податки в бюджет «ЛНР» (відео)

У понеділок, 17 липня об 11:00 в ТРЦ «Victoria Gardens» ряд громадських організацій провели мирну акцію протесту проти російської компанії «Gloria Jeans». Їх обурення викликало побиття активістів ГР «Відсіч» під час відкриття нового магазину «Gloria Jeans». Про це повідомляє Leopolis

Активісти закликають громадські організації провести аналогічні акції в кожному місті України, з метою припинити незаконну діяльність мережі магазинів «Gloria Jeans», пов’язану з фінансуванням терористичної організації ЛНР.

Зазначимо, 15 липня охорона торговельно-розважального комплексу Sky Mall в Києві побила активістів громадського руху «Відсіч», які протестували проти відкриття нового магазину російської компанії «Gloria Jeans».

«Фабрику «Gloria Jeans» у Луганську відвідував так званий «лідер» так званої «ЛНР», російська маріонетка Плотницький, який заявив під час візиту, що «ЛНР» і Росія – «адна страна». А керівництво фабрики заявляло, що платить податки в бюджет «ЛНР», – наголосили у ГР «Відсіч» коментуючи мету свого пікету проти відкриття нового магазину мережі.
13 липня СБУ повідомляло, що за фактом діяльності фабрики «Gloria Jeans» в Луганську відкрито кримінальне провадження.

«За отриманою інформацією, в Україні головна фабрика «Глорія Джинс» розташована в тимчасово окупованому Луганську і продовжує працювати. Це може свідчити про можливу реалізацію в українських торговельних мережах продукції, виробленої саме на тимчасово окупованих територіях із сплатою податків до бюджету псевдо республік», – йдеться в повідомленні Служби Безпеки України.

Відео: ГФ «Рабів до раю не пускають»



Відео: Андрій Пишник



varta1.com.ua: Новини

Коментарі