У Львові проводилася евакуація мешканців двох багатоповерхівок

Через пожежі у квартирах

У Львові, впродовж доби, вогнеборці двічі проводили евакуацію мешканців будинків через пожежі в квартирах.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, вогнеборці з 22 на 23 листопада двічі залучались до ліквідації пожеж у квартирах житлових будинків під час яких евакуювали із задимлених приміщень 12 осіб.

22 листопада, о 20:20 год. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. П. Панча. Пожежа виникла в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. По прибуттю до місця виклику вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання та виведення мешканців із задимлених помешкань. Загалом, рятувальники вивели на свіже повітря 8 осіб. О 20:44 год. пожежу ліквідували. Внаслідок пожежі, вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 16 фахівців особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

23 листопада, о 02:08 год., рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові, на вул. І. Франка. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири на другому поверсі вибивався густий чорний дим. Не всі мешканці могли самостійно вийти із задимлених приміщень, то ж рятувальники вивели на вулицю 4 осіб. О 02:32 год. пожежу ліквідували. Внаслідок пожежі, вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 8 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 13 фахівців особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

На пожежах ніхто не постраждав.

Як повідомлялося, на Львівщині у власному будинку загинув чоловік.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий