У Львові припинили діяльність підпільного покер клубу

poker-na-dengi (1)
poker-na-dengi (1)

Слідчі поліції, при оперативному супроводі Управління стратегічних розслідувань, викрили у Львові, на вулиці Городницькій, підпільний гральний заклад, у якому надавались послуги азартного характеру. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.


Встановлено, що покерний клуб отримував незаконний дохід у вигляді рейку (плати гравця за участь у грі).




За версією слідства, фігуранти справи заробляли до 10 тис грн в день, а працювали 4–5 днів на тиждень.


Так, під час санкціонованих обшуків у нежитловому приміщенні на вулиці Городницькій, правоохоронці вилучили: комп‘ютерну техніку та флеш-накопичувачі із інформацією щодо проведення азартних ігор, ігор в покер на гроші (кеш-ігор), носії інформації з чорновими електронними документами, ігрові столи, фішки для проведення гри у покер, контейнери для фішок, ігрові карти, чорнові записи.


На цей час встановлюються особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України.


Санкція статті передбачає штраф від 10 до 40 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з річним позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю.



varta1.com.ua: Новини