У Львові раніше судимий «гастролер» обікрав 80-річного дідуся (ФОТО)

pensioner
pensioner

Раніше судимий 54-річний мешканець Закарпатської області, обікрав на вокзалі 80-річного чоловіка. Зараз підозрюваному у злочині загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області. 

Так, 29 грудня, близько 17:00 год, до поліції надійшло повідомлення від пасажира, який очікував потяг на головному залізничному вокзалі міста Львова, про те, що його пограбували.

«Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік заволодів сумкою з особистими речами потерпілого, 80-річного  мешканця Запорізької області, та втік. Невдовзі оперативники кримінальної поліції  встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину, раніше судимого 54-річного мешканця Закарпатської області, та виявили його неподалік вокзалу.  Речові докази у нього вилучено», — повідомили у поліції.



Чоловіка затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини