У Львові розпочалось електронне зарахування дітей до дитячих садочків

unnamed
unnamed

У Львові 1 червня розпочалось електронне зарахування дітей до дитячих садочків Львівської міської територіальної громади. Інформація про зарахування дитини до ЗДО міститиметься в електронному кабінеті.

Як повідомили у Львівській міській раді, після отримання sms-повідомлення батькам потрібно упродовж 30 днів звернутися до керівника дошкільного закладу з метою подачі документів. Необхідні документи: заява, копія свідоцтва про народження, за наявності документ про пільгу (при собі необхідно мати також оригінали документів), заява-згода дотримання карантинних вимог та медичну довідку від сімейного лікаря.

Також документи можна подати онлайн через функцію, яка доступна в електронному кабінеті, а до 31 серпня 2021 року підійти до керівника і подати заяву, за наявності документ про пільгу, заяву-згоду дотримання карантинних вимог та медичну довідку від сімейного лікаря.

Якщо дитина не була зарахована до дитячого садка у першій хвилі зарахуванняіз 19 липня до 19 серпня 2021 року електронну заявку можна редагувати, змінивши номер дитячого садка, де будуть ще вільні місця. 20 серпня відбудеться друга хвиля зарахування.

Інформація про вільні місця буде оприлюднена на сайті електронної реєстрації.

varta1.com.ua: Новини