У Львові розпочався осінній призов

1511011561-5101
1511011561-5101

Сьогодні розпочався осінній призов на строкову військову службу, який триватиме до 31 грудня.

Про це повідомив комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко, пише видання «Гал-інфо». 

Як зазначив військовий комісар, юнаки служитимуть у Збройних Силах України, Національній Гвардії України, Державній прикордонній службі України та спеціальній службі транспорту.

Вже наступного тижня відбудуться перші відправки до війська.

Юнаки, які мають конкретні побажання, де хочуть проходити службу (десантно-штурмові війська, Президентський полк, Національна Гвардія України чи інші підрозділи) — звертайтеся до свого районного військового комісаріату. Якщо Ваш стан здоров’я та морально-ділові якості дозволяють проходити службу у цих підрозділах — військові комісари максимально сприятимуть у Вашому бажанні.

"Наголошую, що призовники у випадку неотримання повістки зобов’язані прибути до районного військового комісаріату за місцем приписки у термін до 10 діб з моменту оголошення призову. Тобто до 10 жовтня. Опісля вони нестимуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Громадяни, які мають право на відстрочку, але не представили відповідних документів до військових комісаріатів — НАГОЛОШУЮ, що на даний момент Ви підлягаєте призову на строкову військову службу. Пропоную не створювати собі проблем та вже сьогодні з’явитися до комісаріатів з підтверджуючими документами", — зокрема додав Олександр Тіщенко.

varta1.com.ua: Новини