У Львові розробили ефективну систему обліку гуманітарної допомоги

Ця система покрила усі стратегічні склади, якими оперує Львівська ОВА

У Львівській обласній військові адміністрації розробили систему обліку гуманітарної допомоги, якою зараз користується 21 область України.

Про це повідомив Максим Козицький, начальник ЛОВА.

«Оскільки Львівська область з перших днів повномасштабного вторгнення РФ стала гуманітарним хабом, ми створили систему, яка дає змогу бачити нам, що і від кого отримуємо, що і кому відправили, що залишилось на складах. Також даємо доступ до цієї інформації уряду та Офісу президента», — написав він у «Facebook».

За словами Козицького, дана система покрила усі стратегічні склади, якими оперує Львівська ОВА. Від початку повномасштабної війни через них пройшло близько 9 тисяч тонн гуманітарної допомоги.

«Найбільше гуманітарної допомоги від Львівщини отримали у столиці та Київській (3000 тонн), Чернігівській (900 тонн), Житомирській (700 тонн), Харківській (900 тонн) і Полтавський (450 тонн) областях», — проінформував він.

Максим Козицький додав, що гуманітарний штаб Львівська обласна державна адміністрація активно взаємодіє з військовими адміністраціями інших областей. Опрацювали понад 550 запитів на отримання гуманітарної допомоги від них, а також від народних депутатів, центральних органів виконавчої влади, військових частин та волонтерів.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена