У Львові "Рух" поступився чинним чемпіонам України (фоторепортаж)

DSC-0975
DSC-0975

Вчора, 25 вересня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч 9-го туру УПЛ в якому зіграли львівський «Рух» та київське «Динамо». Про це повідомляє «Варта1».

Матч завершився з рахунком 0–2 на користь чинних чемпіонів УПЛ.

У першому таймі команда Леоніда Кучука тримала оборону та стримувала натиск суперника. Та на 29 хвилині арбітр матчу поставив пенальті у ворота львівської команди. Реалізував пенальті зміг капітан команди Віктор Циганков.

Як зазначив тренер «Руху», цей момент кардинально змінив план на гру та негативно вплинув на психологічний стан футболістів.

Вже на 38 хвилині київська команда відзначилась вдруге у воротах господарів. Денис Гармаш став автором другого голу. Завершився перший тайм та глядачів матчу очікували конкурси та подарунки. Так декільком щасливчикам пощастило вийти на поле та взяти участь у конкурсах та отримати сувеніри, а деякі з них абонементи на домашні матчі команди «Рух». Ще одному щасливчику пощастило отримати футболку з автографами футболістів львівської команди.

І ось футболісти обох команд знову виходять на поле. Розпочинається другий тайм. Одразу команди почали активно вступати у боротьбу. Львівська команда тримала оборону, але також організовувала і контрвипади та реалізувати моменти було досить важко. Наприкінці матчу команда почала грати більше впевнено біля воріт «Динамо» завдяки замінам проведеним Леоніда Кучука. Та все ж час завершився і рахунок матчу був на користь київської команди.

Матч завершився з рахунком 0–2. Наступний матч «Динамо» проведе з мюнхенською «Баварією» у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів. Наступний матч «Руху» відбудеться з командою «Маріуполь» у рамках 10-го туру УПЛ.

Фото: Юрій Танчин

varta1.com.ua: Новини