У Львові шукають вандалів, які понищили мінімум три припарковані авто (ВІДЕО)

ногол
ногол

У Львові розшукують двох вандалів, які, в ніч на 5 серпня, пошкодили мінімум три припарковані автомобілі на вул. Костя Левицького. Про це пише «ZAXID.NET».

Зазначається, що до редакції  звернувся львівський адвокат Олег Мицик, який розповів про пошкодження автомобіля «Audi Q5» та ще двох машин, які були припарковані на вул. Костя Левицького. Він також надав виданню записи із камер відеоспостереження, зроблені тієї ночі.

Судячи з відеозаписів, у ніч на четвер, 5 серпня, двоє невідомих людей йшли вул. Костя Левицького зі сторони вул. Мечникова. Дорогою вони зупинились спочатку біля одного автомобіля, а потім ще біля двох, пошкодивши їх. Після цього у автомобілів спрацювала сигналізація. Потім молодики втекти з місця події. Усі інциденти відбулись о близько 00:40 год ночі.

Олега Мицик розповів, що в одного з автомобілів юнаки відкрутили обидва дзеркала. Збитки уже оцінили у близько 20 тис грн. Зараз адвокат шукає власників двох інших пошкоджених тої ночі машин, а також власників камер спостереження й усіх, хто може впізнати хуліганів.

Юнакам, які пошкодили автомобілі, загрожує кримінальна відповідальність за хуліганство.

Відео записи додаються:

[arve url=«https://zaxid.net/resources/newsfiles/229348_2.mp4» loop=«no» muted=«no» /]

[arve url=«https://zaxid.net/resources/newsfiles/445940_5.mp4» loop=«no» muted=«no» /]

[arve url=«https://zaxid.net/resources/newsfiles/435557_4.mp4» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини