У Львові шукають вибухівку

8 лютого надійшло повідомлення про замінування 340 об’єктів, станом на ранок 9 лютого, перевірено 230 адрес

Ілюстрація: Варта1

8 лютого, близько 18:35 год, на електронну адресу колл-центру СБУ надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл, торгових центрів та дитячих садків м. Львова, всього, близько 340 адрес.

Як повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 07:00 год 9 лютого, перевірено 230 адрес. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Як повідомляла «Варта1», 8 лютого, у Львові надійшло повідомлення про замінування торгово-розважальних центрів, шкіл та дитячих садочків. Близько 21:00 год, надійшло повідомлення про замінування ТРЦ «Форум» за адресою вулиця Під Дубом, 8. Людей вивели на вулицю. Також є інформація про повідомлення щодо інших торгових центрів міста. Як повідомляють «Варта1» батьки, вчителі та вихователі низки садочків та шкіл надсилають повідомлення в «Viber»- групи чи sms-повідомлення: «Добрий вечір! Є інформація, що садки і школи Львова заміновані. Цілу ніч їх будуть обстежувати. Без протоколу обстеження дітей приймати в садочок завтра, 09 лютого, не будемо. Про відновлення роботи ЗДО, після обстеження проінформуємо додатково. Слідкуйте за новинами в групі. Дякуємо за розуміння», — йдеться у повідомленні.

Не проводитимуться навчання в тих закладах, в яких керівник отримав відповідне повідомлення і поінформував батьків. Решта закладів, в яких вихователі чи вчителі не поінформували батьків — працюють у звичному режимі.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також