У Львові скликають спеціальну робочу групу, щодо випадку з конем який знепритомнів у центрі міста

У «Каретному дворі» дали свій коментар щодо події

У Львові сьогодні буде скликано спеціальну робочу групу випадку з конем, який стався 26 серпня ввечері у центрі міста, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Щодо випадку з конем, який стався вчора ввечері у Львові. Перевіряємо всю інформацію (відео з камер). Також поспілкувалися із власницею тварин.

Сьогодні буде скликано спеціальну робочу групу щодо цього випадку. Деталі повідомимо згодом», зазначає Андрій Москаленко.

У соцмережах оприлюднили відповідь Каретного двору стосовно ситуації з конем у центрі Львова:

«Дорогі друзі та всі, кому не байдужа доля наших коней! Стався неприємний інцидент під час вечірньої прогулянки каретою. Одна з наших коней, Луна, випадково заплуталася в упряжі. Щоб її звільнити, довелося розщепнути упряж, яку вона притиснула своєю масою, що могло виглядати тривожно на відео.

Ми хочемо запевнити вас, що наші коні отримують найкращий догляд. Вони вирощені в любові на нашій конюшні та є частиною великої родини. На відео ви можете побачити, що коні доглянуті, чисті й ситі.

Наразі наше місто обслуговує п’ять пар коней: Верба та Лакара, Халіфа та Резеда, Луна та Еклер, Лаванда та Халва, Саванна та Стела. Вони постійно чередуються, щоб кожен із них мав достатньо відпочинку та уваги.

Читайте також: у центрі Львова знепритомнів кінь.

Ми запрошуємо всіх відвідати нашу конюшню, щоб особисто переконатися в тому, що наші коні доглянуті з любов’ю і увагою. Будемо раді відповісти на всі ваші питання і поділитися більше інформацією про наше господарство».

varta1.com.ua: Новини

Коментарі