У Львові службовець привласнив 40 тисяч гривень

20150213140838
20150213140838

У прокуратурі Львівської області повідомили в понеділок, 7 жовтня, про забезпечення підтримання обвинувачення у суді стосовно службової особи, наділеної організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, яка з корисливих мотивів незаконно вилучила у одному із ломбардних відділень міста заставне майно та грошові кошти фінансової установи на загальну суму 40 тисяч гривень.

«Зловмисник вчинив кримінальні правопорушення, упродовж січня 2019 року. Обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся, а також добровільно відшкодував шкоду потерпілій стороні», — поінформували також у прокуратурі.

«Вироком Личаківського районного суду Львова службовця визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частинами 1 та 3 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та на підставі статті 70 Кримінального кодексу України, засуджено до покарання у вигляді 3 років обмеження волі, з річним позбавленням права обіймати посади, пов’язані з матеріальною відповідальністю. Водночас, суд врахував усі пом’якшуючі обставини та звільнив засудженого від відбування основного покарання з випробуванням упродовж одного року», — повідомили також у відомстві.

varta1.com.ua: Новини