У Львові спіймали двох дівчат-закладчиць, які продавали наркотики по всій Україні (ВІДЕО)

Тогрували «Канабісом», «амфетаміном», «MDMA» та «LSD»

Поліцейські Львівщини затримали двох дівчат, які «працювали» в різних регіонах України, розповсюджуючи «Канабіс», «амфетамін», «MDMA», «LSD». Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Затримані збували наркотики та психотропні речовини шляхом «закладок», а також з допомогою поштових відправлень.  

«Під час відпрацювання оперативної інформації поліцейські встановили, що двоє мешканок Дніпропетровської області, віком 19 та 26 років, працювали на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин в одному із месенджерів. Вони орендували квартиру у Львові, де зберігали та фасували заборонені речовини. Далі реалізовували «товар» шляхом закладок на території міста або пересилали поштою під вигаданими анкетними даними у різні регіони України. Розрахунок за наркотики та психотропи здійснювався на електронний гаманець криптовалютою», — повідомили у поліції.

Вчора, 9 лютого, під час обшуків в орендованій квартирі, правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети, пластикові ємності та картонні коробки, готові до відправлень, в яких було розфасовано близько 4,5 кілограма наркотичного засобу «канабіс», майже пів кілограма психотропної речовини «амфетамін», понад 300 грамів псилоцибінових грибів, майже тисяча таблеток психотропної речовини «MDMA» вагою 1,8 кілограма, 220 грамів психотропної речовини «мефедрон» та 80 марок психотропної речовини «LSD».

Крім того, виявлені та вилучені пакети та пристрій для вакуумування, електронні ваги, мотки клейкої стрічки різних кольорів, велика кількість прозорих пакетиків для фасування наркотиків, товарно-транспортні накладні, чеки та засоби для пакування посилок, планшет та інші речові докази.

За цінами «чорного» ринку, вартість вилучених речовин становить понад 2 мільйони гривень.

Все вилучене скеровано на експертизу.

Дівчат затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також