У Львові стартував етнофестиваль бойових мистецтв "Аркан" (фото)

DSC_3626_1507385717
DSC_3626_1507385717


У суботу, 7 жовтня, у Палаці спорту «Україна» розпочався Етнофестиваль бойових мистецтв «Аркан». Захід присвячений Дню захисника України та 75-річчю УПА. Про це повідмоляє прес-служба ЛОДА.


«Аркан» відбувається вперше, проте організатори сподіваються, що захід стане щорічним, розширюватиметься та збиратиме нових учасників.


Відтак, основна мета фестивалю – відродити, популяризувати наші бойові мистецтва та сприяти національно-патріотичному вихованню молоді.


У програмі фестивалю – показові виступи бойового мистецтва середньовіччя  колективів військово-історичної реконструкції «Лемберг» та «Чорна Галич», показові виступи бойового мистецтва козацької доби колективів «Бойовий гопак», «Спас», «Боротьба навхрест», а також сучасні бойові мистецтва, де глядачам продемонструють, як продовжуються традиції наших предків та представлять всі національні бойові мистецтва.


Окрім того, у фестивалі беруть участь танцювальні, хореографічні та ентоколективи та капела бандуристів «Карпати».


Організатор заходу – Львівська обласна організація «ПАРТНЕР» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.




 

varta1.com.ua: Новини