У Львові створено сайт пам’яті випускників професійно-технічної освіти, які загинули в зоні ООС

Screenshot_3
Screenshot_3

Сьогодні у Львові презентували сайт пам’яті випускників професійно-технічної освіти — Герої професійно-технічної освіти Львівщини. Про це пише «Варта1».

У День Гідності та Свободи у Львівському вищому професійному училищі № 29 відбулася зустріч педагогічних працівників та учнів з військовим механізованої бригади Едуардом Крохмалюком та важкопораненим майданівцем Іваном Раповим. 

Опісля творчого привітання Новітніх Героїв учнями училища та подяки військовим від директора ВПУ № 29 м. Львова Романа Стецького, Едуард Крохмалюк подарував подарунки учням. Також військовий привіз речі з фронту, з яких в училищі планується створити музей АТО/ООС.

Фото: «Варта1»



Головний спеціаліст департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Марія Саврук, як координатор створення сайту пам’яті, презентувала сайт вшанування пам’яті випускників закладів професійно-технічної освіти Львівщини. На сайті пам’яті розміщено інформацію про Героїв та відеоспогади викладачів і матерів загиблих випускників про учнів, які загинули у боротьбі за Україну.  Сайт наповнюватиметься новинами зі вшанувань пам’яті загиблих військових у закладах профтехосвіти та відеоспогадами про Героїв, які навчалися в училищах.


Сайт https://heroipto.lviv.ua

Фейсбук

varta1.com.ua: Новини