У Львові суд засудив уродженку РФ, яка зірвала український прапор

Суд виніс вирок у 2024 році

У 2024 році Франківський районний суд Львова судив уродженку Москви, громадянку України Елянору А., за побиття та пограбування сусіда. Про це інформує Lviv.Media.

Ще 20 серпня 2014 року між обвинуваченою Елянорою А., її чоловіком та сусідом виник конфлікт, після того, як подружжя зірвало з дверей під’їзду український прапор. Львів’янин Валерій К. хотів зняти дії пари на відео, однак, помітивши це, чоловік Елянори А. почав бити потерпілого та вирвав у нього з рук телефон. Обвинувачена ж у цей час спостерігала за побоями та погрожувала сусідові.

Згодом Валерій К. спробував втекти від зловмисників та заховатися у під’їзді, проте вони його наздогнали та продовжили бити. Зокрема Елянора А. лупцювала сусіда капцем, водночас дістаючи з його кишень гроші.

У суді Елянора А. свою вину заперечила, заявила, що не била та не крала грошей в потерпілого, а стосунки в них завжди були нормальні, сусідські. Показання обвинуваченої спростували свідчення потерпілого львів’янина й інших свідків.

Франківський районний суд Львова визнав Елянору А. винною у грабежі та призначив їй покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Через давність справи, покарання засудженій змінили на один рік іспитового терміну. Також жінку зобов’язали виплатити потерпілому 100 тис. грн моральної компенсації.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також