У Львові свідки та жертви злочинів, можуть без зв’язку і світла викликати терміновий наряд поліції

Тривожні кнопки працюють цілодобово, навіть під час відключень світла (ЛОКАЦІЇ)

Фото: УПО

З метою забезпечення профілактики правопорушень у публічних місцях Управління поліції охорони у Львівській області продовжує встановлювати системи термінового виклику поліції охорони.

Як повідомляє Поліція охорони у Львівській області, завдяки тривожній кнопці, кожна людина, яка стала свідком правопорушення чи опинилась в небезпеці, може викликати поліцію без наявності мобільного телефону. Кнопки працюють цілодобово, навіть під час екстрених відключень світла, адже мають резервне живлення.

Знайти таку кнопку дуже просто, адже біля них розміщені таблички «Виклик поліції» та «Терміновий виклик поліції», які в нічний час доби освітлюються. Після натискання тривожної кнопки на місце події за лічені хвилини прибуде наряд реагування поліції охорони.

Загалом на території обслуговування Управління поліції охорони у Львівській області встановлено 10 кнопок термінового виклику поліції, які розміщені:

м. Львів, вул. Ів. Франка, 33;

м. Львів, вул. Солодова, 4;

м. Львів, пл. Я. Осмомисла, 3;

м. Львів, вул. І. Мазепи, 12;

м. Львів, проспект Шевченка, 14;

м. Львів, вул. Сихівська, 11;

м. Львів, вул. Наукова, 43а;

м. Львів, вул. В. Великого, 111;

м. Львів, вул. В. Липинського, 60;

м. Дубляни, вул. Шевченка, 20.

«У той же час, слід пам’ятати, що за несанкціоноване натискання кнопки передбачена адміністративна відповідальність», зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, кнопка «Термінового виклику поліції» один з найдієвіших засобів протидії вуличним правопорушенням. Адже, кнопки «Терміновий виклик поліції» дають можливість без наявності телефону викликати наряд реагування поліції охорони.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий