У Львові тимчасово обмежили продаж алкоголю

Така постанова діятиме під час військового стану

Фото ілюстративне

Від сьогодні у Львові заборонений продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування з 18:00 до 12:00 години дня.  Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

«У Львові обмежили продаж алкоголю. Не заборонили, а лише обмежили. З 18:00 до 12:00 год магазини та заклали громадського харчування не мають права продавати алкоголь», — йдеться у дописі Ігоря Зінкевича.

Нагадаємо, сьогодні депутат звернувся до міського голови Львова з вимогою заборонити продаж спиртного під час військового стану.

Така новина на думку львів’ян не надто вирішить проблеми з алкоголем під час військового стану.  У коментарях люди обурюються, і вважають таке рішення не ефективним. 

Андрій Садовий у свою чергу зазначив: «Звертаю особливу увагу підприємців та торгових мереж — в умовах воєнного стану важлива максимальна зібраність та концентрація кожного.  Вже підписав відповідне розпорядження. Тому прошу неухильно його дотримуватись.  Чому не забороняємо повністю? Є ризик, що у такому випадку запрацює тіньовий ринок, який ми не зможемо контролювати. Безпека — найперший пріоритет. Разом — переможемо!», — написав мер.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також