У Львові триває капремонт вулиці Личаківської: що зроблено (фото, відео)

photo_2020-08-21_17-55-14
photo_2020-08-21_17-55-14

З 27 травня стартував капітальний ремонт вулиці Личаківської (на ділянці від вулиці Букової до межі міста). Про те, що вже встигли зробити на цій ділянці, повідомив кореспондент «Варта1».


«На даний момент як можемо побачити, знятий попередній шар асфальту, викорчувані аварійні дерева. Зараз триває робота над заміною комунікаційних систем», — повідомив кореспондент.


Нагадаємо, що попередньо у липні місяці за інформацією ЛКП «Львівавтодор», за сприятливих погодних умов із середини серпня планувалося розпочати асфальтування, а повністю завершити всі роботи планують до кінця вересня.


«На даний момент ми бачимо уже упорядковані схили, прокладені нові комунікації, покладені нові каналізаційні системи. Також на даному етапі завезені матеріали для проведення подальших ремонтних робіт», — додав кореспондент.


Нагадаємо, що вся ця ділянка дороги має бути капітально відремонтована на кінець вересня.


Також додамо, що попередньо на цій ділянці були будинки, які до початку ремонту не мали проведеної каналізації. Зараз це виправляється.


https://youtu.be/hOiry7G5Nbs

На вул. Личаківська буде замінено дорожнє полотно, облаштовано тротуари — у тій частині, де проживають люди, освітлення буде по всій довжині, зі сторони лісосмуги. Також буде велодоріжка, технічні тротуари, і ближче від «Ензиму» до вул. Букова буде замінено колектор.


Велодоріжка буде в одному напрямку, але достатньо широка — 2,5 м. Ширина проїзної дороги після ремонту становитиме 6,5 м, тобто дві смуги по 3,25 м. Також буде змонтовано 6 зупинок громадського транспорту


Протяжність відрізку, який ремонтують, становить 4,1 км. Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-Південь», на замовлення ЛКП «Львівавтодор».


varta1.com.ua: Новини