У Львові в одному будинку в який влучила ракета, вже облаштовують дах

На вул. Стрийській, 68

У будинку на вул. Стрийській, 68 робітники монтують дерев’яний каркас майбутнього даху. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

«Прийняли рішення, що будемо перекривати дах будинку черепицею – це найбільш відповідно для пам’ятки архітектури. До початку цих робіт каркас буде накритий спеціальною плівкою, аби не затікало в разі дощу.

На сусідньому – 66-му будинку, почали відмуровувати стіни верхнього поверху. Його частково знесло вибухом, решту фахівці сказали демонтувати.

64-й будинок – це той, в якому всі перекриття були зруйновані російською ракетою. Тут уже влаштували опалубку, починаємо відновлювати перекриття між першим та другим поверхами.

Щодо 62-го будинку, конструктори дали додаткове завдання щодо демонтажу. Тут виявили значну тріщину в стіні, тому треба забирати. І на цьому ж будинку одночасно готуємося до монтажних робіт даху», - повідомив Любомир Зубач.

Генеральний підрядник ЛКП «Рембуд» в усіх цих чотирьох будинках вже замовив заміри вікон, аби вони були готові у потрібний час.

Читайте також: стали відомі прізвища загиблих під час російської атаки на Львів

Нагадаємо, 6 липня відбувся наймасштабніший обстріл Львова, внаслідок якого 10 людей загинуло, ще 48 отримали травми.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт